ERROR FORUM

Post hier al je vragen en ideeën over dit forum.

Moderators: 19-AT-068 Frank, Thijs, Remco Rozenburg, erik_ark

Re: ERROR FORUM

Berichtdoor Thijs » 30 okt 2010, 13:30

Vreemd Ernst

Ik krijg geen fouten meer sinds eind vorige maand.
Hebben meer mensen hier last van?
Afbeelding
Avatar gebruiker
Thijs
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 4395
Geregistreerd: 25 nov 2004, 03:06
Woonplaats: Diep donker Brabant.

Re: ERROR FORUM

Berichtdoor 19-AT-068 Frank » 31 okt 2010, 13:07

Net weer een error 500 melding 31-10-10 om12 uur .
Avatar gebruiker
19-AT-068 Frank
Moderator
Moderator
 
Berichten: 4955
Geregistreerd: 18 dec 2006, 21:03
Woonplaats: Enschede/JO32KF

Re: ERROR FORUM

Berichtdoor Remco Rozenburg » 31 okt 2010, 13:54

Hoi Frank,

Vervelend dat er blijkbaar nog steeds meldingen optreden. Kun je (en anderen) laten weten wat je ziet op http://84.243.195.130/node.php wanneer er zo'n melding optreedt? De hostingpartij heeft aangegeven dat ze daarmee gerichter kunnen zoeken naar een evt. fout?

Remco
19CQ29 - Mobiel
Avatar gebruiker
Remco Rozenburg
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 1675
Geregistreerd: 20 jan 2007, 22:06
Woonplaats: Rozenburg

Re: ERROR FORUM

Berichtdoor 19DT2120 » 01 nov 2010, 11:37

paar minuten geleden weer een:
Code: Selecteer alles
HTTP Error 500.0 - Internal Server Error
The page cannot be displayed because an internal server error has occurred.
Detailed Error Information
Module   IIS Web Core
Notification   AuthenticateRequest
Handler   StaticFile
Error Code   0x80070040
Requested URL   http://www.cbforum.nl:80/
Physical Path   \\files\localuser\cbforum
Logon Method   Anonymous
Logon User   Anonymous
>Let's go digital<
JS8call FT8 JT65
WSPR ROS PSK
Etc .
Avatar gebruiker
19DT2120
Super Spammer
Super Spammer
 
Berichten: 1569
Geregistreerd: 25 sep 2006, 15:31
Woonplaats: Eibertjesdarp

Re: ERROR FORUM

Berichtdoor Vinny » 01 nov 2010, 12:13

Ja er gaat iets niet helemaal goed.

Ik krijg hem wel vaker.
Maar net was de site helemaal ff weg.
Vinny
 

Re: ERROR FORUM

Berichtdoor Vinny » 04 nov 2010, 12:20

Daar gaat ie weer:
HTTP Error 500.19 - Internal Server Error
The requested page cannot be accessed because the related configuration data for the page is invalid.Detailed Error InformationModule IIS Web Core
Notification Unknown
Handler Not yet determined
Error Code 0x80070035
Config Error Cannot read configuration file because the network path is not found
Config File \\?\UNC\files\localuser\cbforum\web.config
Requested URL http://www.cbforum

Loopt lekker daar bij de provider.
Vinny
 

Re: ERROR FORUM

Berichtdoor Thijs » 30 nov 2010, 07:55

VOor wie het gemist heeft gister en vannacht weer een prachtigte storing.
Gister middag kreeg ik al smsjes van frank dat hij het forum niet kon openen. Aangezien bij mij alles gewoon werkte wilde ik dit keer nitroserve de schuld dit keer niet geven.
Gisteravond was het forum voor mij en ook remco niet meer te openen. Terwijl de host het forum gewoon kon bezoeken. Ook vrienden van mij konden gewoon op het forum te komen.
Nu werkt het bij mij en remco weer maar ik vind het vreemd om te zien terwijl wij niet op het forum konden er gewoon berichten geplaatst zijn.
Afbeelding
Avatar gebruiker
Thijs
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 4395
Geregistreerd: 25 nov 2004, 03:06
Woonplaats: Diep donker Brabant.

Re: ERROR FORUM

Berichtdoor 19DT2120 » 30 nov 2010, 11:27

De server van http://www.cbradiotalk.com/ heeft al meer dan 24uur een 500 error :?
dus dan valt het hier nog wel mee HI .

@ Thijs:Had het niet aan de DNS server gelegen,dat het forum wel via de andere URL's bereikbaar was?? of had je die ook al geprobeerd :?:
>Let's go digital<
JS8call FT8 JT65
WSPR ROS PSK
Etc .
Avatar gebruiker
19DT2120
Super Spammer
Super Spammer
 
Berichten: 1569
Geregistreerd: 25 sep 2006, 15:31
Woonplaats: Eibertjesdarp

Re: ERROR FORUM

Berichtdoor Thijs » 30 nov 2010, 12:11

Nee ik heb allemaal geprobeerd.
Afbeelding
Avatar gebruiker
Thijs
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 4395
Geregistreerd: 25 nov 2004, 03:06
Woonplaats: Diep donker Brabant.

Re: ERROR FORUM

Berichtdoor 19DT2120 » 19 dec 2010, 22:14

Vanavond nog een HTTP Error 500.19 - Internal Server Error geweest alleen weet ik niet meer hoe laat dat was :oops:
>Let's go digital<
JS8call FT8 JT65
WSPR ROS PSK
Etc .
Avatar gebruiker
19DT2120
Super Spammer
Super Spammer
 
Berichten: 1569
Geregistreerd: 25 sep 2006, 15:31
Woonplaats: Eibertjesdarp

Re: ERROR FORUM

Berichtdoor 19-DT-170 » 21 dec 2010, 11:34

Een hoster die websites op Windows aanbieden zou ik sws niet te serieus nemen.
Groet,

Pascal / 19-DT-170 / CB0EYS
19-DT-170
Super Spammer
Super Spammer
 
Berichten: 1914
Geregistreerd: 13 sep 2010, 20:09
Woonplaats: Zuid-Limburg

Re: ERROR FORUM

Berichtdoor Remco Rozenburg » 21 dec 2010, 13:07

Hosting op Windows is in principe niets op tegen, wel als dat PHP hosting wordt, da's een exotische combinatie :)
19CQ29 - Mobiel
Avatar gebruiker
Remco Rozenburg
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 1675
Geregistreerd: 20 jan 2007, 22:06
Woonplaats: Rozenburg

Re: ERROR FORUM

Berichtdoor -Mark- » 21 dec 2010, 20:42

gaat al lang heel goed hier trouwens... geen errors meer en is vlot.
Afbeelding
Avatar gebruiker
-Mark-
Super Spammer
Super Spammer
 
Berichten: 1842
Geregistreerd: 12 aug 2008, 23:08
Woonplaats: Limburg

Re: ERROR FORUM

Berichtdoor Thijs » 21 dec 2010, 21:22

Ssssssssssst :wink:
Afbeelding
Avatar gebruiker
Thijs
Site Admin
Site Admin
 
Berichten: 4395
Geregistreerd: 25 nov 2004, 03:06
Woonplaats: Diep donker Brabant.

Re: ERROR FORUM

Berichtdoor -Mark- » 24 dec 2010, 21:02

ik had mijn mond moeten houden


vandaag het forum minimaal tussen 19.33-20.00 uur niet bereikbaar geweest. ben om 19.51 heel even in kunnen loggen maar voordat ik kon posten was hij weer weg. ook google vind hem dan niet.
Afbeelding
Avatar gebruiker
-Mark-
Super Spammer
Super Spammer
 
Berichten: 1842
Geregistreerd: 12 aug 2008, 23:08
Woonplaats: Limburg

VorigeVolgende

Keer terug naar Helpdesk

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten